ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνθρωποι πολλών καταβολών και άνθρωποι πολλών πεποιθήσεων. Είμαστε γενναίοι, περίεργοι και συμπονετικοί σκεπτόμενοι και πράττοντες.

Δημιουργούμε πνευματικότητα και κοινότητα πέρα από τα όρια, δουλεύοντας για περισσότερη δικαιοσύνη και περισσότερη αγάπη στη ζωή μας και στον κόσμο.

Ο Ενωτικός Οικουμενισμός επιβεβαιώνει και προωθεί επτά Αρχές, βασισμένες στις ανθρωπιστικές διδασκαλίες των θρησκειών του κόσμου.

Η πνευματικότητά μας είναι χωρίς όρια, αντλώντας από τις  ιερές γραφές και την επιστήμη, τη φύση και τη φιλοσοφία, την προσωπική εμπειρία και την αρχαία παράδοση, όπως περιγράφεται στις έξι Πηγές μας.

Δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να σκεφτόμαστε παρόμοια, αλλά να αγαπάμε παρόμοια. Είμαστε άνθρωποι που πιστεύουν σε Θεό και άνθρωποι που δεν πιστεύουν.
Στη κοινότητά μας συμπεριλαμβάνουμε τις Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφισεξουαλικούς, Τρανς , Κουήρ. Είμαστε άνθρωποι από όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και ταυτότητες φύλου.

Επιδιώκουμε να καλωσορίσουμε εσένα: ολόκληρο τον εαυτό σου, με όλες τις αλήθειες σου και τις αμφιβολίες σου, τις ανησυχίες σου και τις ελπίδες σου. 

Για την ιστοσελίδα UUGREECE.GR


Είναι μια σελίδα παρουσίασης της φιλελεύθερης πνευματικότητας του Ουνιταριανισμού- Ουνιβερσαλισμού. Ελληνικά θα μπορούσε να αποδοθεί : Ενωτικός Οικουμενισμός. Στα αγγλικά και διεθνώς είναι γνωστοί ως Unitarian Universalists ή απλώς Unitarians (στην Βρετανία, Ρουμανία, Αυστραλία κλπ).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: uugreece@gmail.com